Guldfemman - Ditt Lokala Drömlag
Öppna meny Äntligen ett roligt sätt att stödja din förening

HITTA TÄVLING

OM TÄVLINGEN

TJÄNA PENGAR

ANMÄL DIN FÖRENING

Skicka intresseanmälan
Guldfemman - Ditt Lokala Drömlag

ANNONSERA HOS GULDFEMMAN

Genom Guldfemman når ni tiotusentals sportintresserade användare som tävlar i sina lokala idrottsföreningar och som varje vecka loggar in för att följa sina spelare. Läs nedan hur ni kan kommunicera med dessa användare - och vilka de är.

Active, modern and sports-interested target group

OM VÅRA ANVÄNDARE

Välkommen att kommunicera med en aktiv, modern och köpstark målgrupp som är intresserad av sport och spel, samt har en tydlig länk till föreningslivet. Snittåldern är 30 år och ca 75% är män.

ÅLDRAR

ANDEL

MÄN

KVINNOR

0-20 10% 81% 19%
21-30 31% 80% 20%
31-40 13% 82% 18%
41-50 21% 64% 36%
51-60 16% 66% 34%
60+ 9% 74% 26%

ANNONSMÖJLIGHETER

Ni kan kommunicera med våra användare i tre kanaler där webben är den självklara kärnan. Vi har inga standardiserade bannerformat utan anpassar och skräddarsyr för varje kund.

WEBB

Alla föreningar har sin egen tävlingssida hos oss och det är här den stora delen av trafiken finns. Andelen inloggade användare är stor vilket ger stora möjligheter att anpassa innehåll efter ålder, kön och region.

NYHETSBREV

Efter varje match får våra tävlande coacher E-post med de senaste poängen. Öppningsgraden i dessa utskick är över 50%. Här finns möjlighet att synas på olika sätt och vi tar gärna en diskussion utifrån era önskemål. Vi gör även ett par stand alone-utskick varje år för våra partners.

PRINT

Inför varje säsong får våra föreningar tryckta säljbroschyrer för att marknadsföra Guldfemman bland sina anhängare. Här finns möjligheter för er att synas med ert budskap.

Guldfemman - Ditt Lokala Drömlag | Guldfemman, c/o Nickes.Com | Huskvarnavägen 82 | 55454 Jönköping | support@guldfemman.se | Copyright © 2012-2024

Guldfemman bakom kulissernaSenaste nytt från Guldfemman