Guldfemman - Ditt Lokala Drömlag
Öppna meny Äntligen ett roligt sätt att stödja din förening

HITTA TÄVLING

OM TÄVLINGEN

TJÄNA PENGAR

ANMÄL DIN FÖRENING

Skicka intresseanmälan
Guldfemman - Ditt Lokala Drömlag

TJÄNA PENGAR TILL LAGET ELLER FÖRENINGEN

Helt utan fasta kostnader eller säljkrav erbjuder vi ett roligt sätt att tjäna pengar till klubbkassan! Guldfemman ökar dessutom intresset och engagemanget runt er förening. Riktigt generös provision, fler personer i publiken och en skön snackis under hela säsongen. Tjänsten finns för fotboll, innebandy, ishockey och bandy.

Skicka intresseanmälan

ANMÄL ER TILL GULDFEMMAN HÄR

Börja med att skicka en förutsättningslös intresseanmälan så återkommer vi med info och inloggning till era sidor. Vi har inga fasta kostnader och en intresseanmälan är inte bindande.

INTRESSEANMÄLAN
Så funkar själva tävlingen

VAD ÄR GULDFEMMAN?

Innan du läser mer om hur ni kan tjäna pengar till laget eller föreningen är det viktigt att första hur själva tävlingen funkar. Upplägget är enkelt och förklaras bäst i vår korta film.

SE FILMEN

ALLT DETTA INGÅR

Vi trycker snygga broschyrer till er

SNYGGA SÄLJBLAD

Era spelare presenteras i ett skräddarsytt och personligt säljblad som vi producerar till er. Säljbladet kan användas för marknadsföring exempelvis genom utdelning. Allt säljmaterial är anpassat och klart att printas av er så fort ni startar tävlingen.

Ni får en hemsida på egen adress

HEMSIDA MED EGEN URL

Ni får en modern och mobilanpassad hemsida med en egen adress i stil med guldfemman.se/ert-lag. Detta blir navet för er tävling och det är här de tävlande coacherna köper sina femmor, kollar tabeller och gör spelarbyten. Ni kan anpassa sidan helt och hållet efter er grafiska profil så att ni känner er som hemma.

SKÖNA MERVÄRDEN

Till skillnad från strumpor eller lotter ger Guldfemman mer än pengar tillbaka. Vi ökar intresset runt laget och utlovar en riktig snackis!

GENERÖS PROVISION

Ni tjänar 94.5 kr per såld femma. Vi delar helt enkelt lika på intäkterna. Ni får även provision på alla spelarbyten som görs under året.

INGET KRÅNGEL

Glöm allt strul med lager, distribution och returhantering. Allt sköts på nätet och ni kan helt undvika kontanter om ni önskar.

SÅ MYCKET PENGAR TJÄNAR NI

Dra i reglarna nedan för att se hur mycket ni tjänar på Guldfemman. En rimlig målsättning är att sälja fyra-fem femmor per person. Man kan köpa sin femma antingen kontant eller via hemsidan. Läs mer om er förtjänst här.

9450 kr

ER FÖRTJÄNST

25

PERSONER

4

FEMMOR/PERS

SAGT OM OSS

Gör som Svarteborg - tjäna pengar till laget

SVARTEBORGS FK TJÄNADE 14 000 KR

Magnus Sörensson var ansvarig för Guldfemman i Svarteborgs FC. De tjänade över 14 000 kr och fick ett skönt bidrag till sin nya konstgräsplan: "Detta var första året med ett nytt och roligt sätt att tjäna pengar – kul! De flesta lyckades galant med försäljningen. Allt är smidigt och enkelt att sköta, jättebra support också."

IFK Berga fick mer än bara pengar till föreningen

MYCKET MER ÄN BARA PENGAR

IFK Berga tjänade över 7 000 kr under 2013. Patrik Rydasp, som syns jubla här, tycker att Guldfemman har betytt mycket mer än bara intäkter: "Det har blivit en riktig snackis runt laget i år. Alla pratar om poäng och det är extra roligt att kunna följa statistiken med varningar, assist, mål och popularitet."

95%

...tyckte att hemsidan var mycket enkel att sköta och administrera.

97%

...av de tävlande coacherna kan tänka sig att tävla igen.

99%

...av föreningarna var positiva till en fortsättning efter första året.

MER INFO & ANMÄLAN

Guldfemman i er förening - så funkar det

GUIDE - SÅ FUNKAR DET

Läs igenom vår enkla guide som i tre steg förklarar exakt hur Guldfemman funkar i er förening, samt hur ni kan tjäna pengar till laget och/eller föreningen.

LÄS GUIDEN
Skicka en intresseanmälan

ANMÄL ERT INTRESSE

Om du tycker att Guldfemman låter som en intressant aktivitet i ert lag eller förening är du varmt välkommen att skicka en förutsättningslös intresseanmälan.

INTRESSEANMÄLAN

Guldfemman - Ditt Lokala Drömlag | Guldfemman, c/o Nickes.Com | Huskvarnavägen 82 | 55454 Jönköping | support@guldfemman.se | Copyright © 2012-2024

Guldfemman bakom kulissernaSenaste nytt från Guldfemman